”Pretty Womanin minikopiot!” Julia Roberts näytti aikuisille lapsilleen ja kaikki sanovat samaa asiaa

Se oli 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ ja 2️⃣0️⃣0️⃣7️⃣, että hän toivotti tervetulleeksi hänen 3️⃣ ihanat lapsensa! 🤗😍Muistetaan parhaiten roolistaan Vivianina elokuvassa ”Pretty Woman”, ja hänen uskotaan olevan yksi showbisneksen maanläheisimmistä vanhemmista! 🫠👏 Vuosia on kulunut ja hänen lapsensa ovat jo aikuisia! ⌛😯Katso, kuinka paljon he muistuttavat näyttelijää tässä artikkelissa! 👇

Miljoonat tuntevat Julia Robertsin rooleistaan elokuvissa ”Pretty Woman”, ”Syö, rukoile, rakasta” ja muissa upeissa elokuvissa, jotka muovasivat hänestä yhden ikonisimmista, halutuimmista ja halutuimmista näyttelijöistä. Mielenkiintoista on, että hän oli yksi maailman ensimmäisistä näyttelijöistä, jotka ansaitsivat 20 miljoonaa dollaria yhdestä ainoasta elokuvasta.

Menestyksekkään uran lisäksi hänen yksityiselämänsä on aina herättänyt yleistä kiinnostusta. Harva tietää, että merkittävä elokuvatähti on ollut kahdesti naimisissa. Monien suureksi yllätykseksi Daniel Moder ei ollut hänen ainoa puolisonsa. Hänen ensimmäiseksi aviomiehekseen tuli Lyle Lovett. Silti heidän rakkaustarinansa päättyi vain kahdessa vuodessa.

Hänen toinen ja nykyinen aviomiehensä on D. Moder, jonka hän tapasi ensimmäisen kerran ”The Mexican” -elokuvan kuvauksissa, jolloin hänestä tuli yksi kestävimmistä ja pisimpään kestäneistä pariskunnista hänen kanssaan. Vuonna 2004 he saivat kaksoset ja vuonna 2007 puolisot saivat pojan.

Maailmankuulu näyttelijä ja People-lehden mukaan yksi kauneimmista naisista elää kuuluisuudestaan ja menestyksestään huolimatta täysin tavallisen naisen ja kotiäidin elämää. Hän suhtautuu lastensa kasvatukseen oikein.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant