”Jokainen yö on seikkailu!” Valotetaanpa Streisandin ja Brolinin uskomatonta rakkaustarinaa.

He tapasivat ensimmäisen kerran sokkotreffeillä osoitteessa 1️⃣9️⃣9️⃣6️⃣! 😮😍 Onnittelemme pariskuntaa heidän 2️⃣5️⃣th hääpäivänsä johdosta! 🎉🤗 Vuosikymmenten jälkeen he ovat täällä jakamassa suurinta salaisuuttaan kanssamme ja tämä on jotain mitä kaikki eivät ole valmiita kuulemaan! 🤫🧐 Lisää – katso artikkeli! 👇

Onnittelemme tätä pariskuntaa näin upeasta virstanpylväästä – heidän 25. hääpäivästään. Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, he tapasivat ensimmäisen kerran sokkotreffeillä, jotka merkitsivät heidän elinikäisen rakkautensa alkua. Barba myönsi odottaneensa miestä, jolla oli täysi tukka, ja voit vain kuvitella hänen yllätyksensä, kun hän näki kaljun Jamesin.

Vaikka Jamesille se oli rakkautta ensisilmäyksellä, Barbalta kesti jonkin aikaa varmistua siitä, että se, mitä hän tunsi Jamesia kohtaan, oli myös rakkautta. He aloittivat suhteen melko nopeasti ja menivät naimisiin vuonna 1998.

On syytä mainita, että Barbra jakoi pojan Elliot Gouldin kanssa, joka oli hänen aviomiehensä vuosina 1961-1973. Mitä tulee Jamesiin, hän oli ollut kahdesti naimisissa, minkä seurauksena hän on kolmen lapsen isä. Lisäksi miehellä on neljä lapsenlasta, jotka tuovat hänen elämäänsä pelkkää iloa ja onnea.

Vielä näin monen vuoden jälkeenkin James jakaa puhtaimmat tunteet Barbraa kohtaan. Nämä kaksi jakavat katkeamattoman siteen luotuaan kauniin elämän yhdessä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant