”Rukouksia tarvitaan!” Christina Applegate avautuu terveydentilastaan ja jättää kaikkien sydämen särkyneeksi

Hän ei käynyt suihkussa viikkoihin 3️⃣ ja piiloutui pimeään huoneeseen! 🫣😱Fanien sydämet särkyivät palasiksi, kun Applegate kertoi tuoreimmat uutiset ja purskahti itkuun! 💔😰 Juuri vuonna 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ amerikkalaisnäyttelijällä diagnosoitiin multippeliskleroosi, eikä hänen elämänsä ole sen jälkeen ollut entisensä! 😟😩Katso tässä artikkelissa, miltä hän näyttää ja elää nykyään! 👇

Ch. Applegate tuli hiljattain podcastissaan avoimeksi ja paljasti viimeisimmän päivityksen terveydentilastaan. Niille, jotka eivät vielä tiedä, hänellä diagnosoitiin MS-tauti vuonna 2021 ja siitä lähtien hän on kohdannut haasteita ja vaikeuksia.

Ikoninen 52-vuotias näyttelijä kertoi rehellisesti kamppailustaan liikkua ja paljasti kaikki rajoitukset, joita kauhea sairaus toi mukanaan. Huolestuneena ja katuvaisena hän myönsi, että hänen oireensa pahenevat ja tauti etenee nopeasti.

Hän valitteli energian puutetta ja toivoi, että hänen jatkuvasti tuntemansa kipu katoaisi. Applegate myönsi, että hän alkoi usein piiloutua pimeään huoneeseen ja katsoa televisiota turruttaakseen tuskan ja lisäsi, että oli aikaa, jolloin hän ei voinut käydä suihkussa edes kolmeen viikkoon.

Kaikista näistä vaikeuksista huolimatta hän suhtautuu tähän kaikkeen huumorilla eikä luovuta toivoa paremmista ajoista. Hän osoittaa, että on mahdollista voittaa kaikki esteet ja alkaa nauttia pienistä asioista, jotka itse asiassa merkitsevät paljon.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant