”Geneettisesti siunattu!” Tällainen kaunotar Pittin ja Jolien nuorimmasta biologisesta tyttärestä on tullut!

Koko internet puhuu Shilohista, mutta sinun on parasta istua alas, ennen kuin näet Viviennen 😉🧐 Hän on ”Mr. ja Mrs. Smith” -tähtien nuorin tytär ja on jo täyttänyt 1️⃣5️⃣! 😍😮Tyttö, joka jää varjoon, ansaitsee erityishuomion! 💥 Katso tästä artikkelista, kenen geenit hän on perinyt! 👇

Vaikka koko maailma seuraa aktiivisesti Shiloh Jolie-Pittin elämää ja ulkonäköä Hollywoodin ikonisimman pariskunnan vanhimpana biologisena tyttärenä, heidän toinen tyttärensä ansaitsee myös meidän erityisen huomiomme. Shiloh on kokeillut kätensä näyttelemisessä, tanssimisessa ja on useimmiten parrasvaloissa, kun taas Vivienne on jäänyt edelleen varjoon.

On kiistatonta, että Shiloh on täydellinen kopio vanhemmistaan, kun taas muut lapset eivät ole yhtä suosittuja ja puhuttelevia. Varsinkin hänen viimeaikainen imagonmuutoksensa rohkealla buzz-leikkauksella ja poikamaisella tyylillä antoi Shilohin varastaa paikan, kun taas Viviennen uskotaan jopa ohittavan äitinsä lähitulevaisuudessa.

Hiljattain hän esiintyi harvoin yhdessä kauniin perheensä kanssa punaisella matolla juhlistaakseen 12 Tony-ehdokkuutta saaneen Broadway-tuotannon ”The Outsiders” menestystä. On syytä mainita, että Vivienne on hyvin kiinnostunut teatterista ja kaikesta siihen liittyvästä.

Kuten näyttelijä mainitsee, hän on perinyt tämän ominaisuuden isoäidiltään, jonka nimiin hän on saanut. Kukaan ei kiellä, etteikö hän olisi äitinsä valokopio. Ei kuitenkaan ole epäilystäkään siitä, etteivätkö myös näyttelijän geenit olisi tehneet työtään.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant