”Mies löysi rakkauden, nainen löysi rahaa!” Dolph Lundgrenin viimeisin retki nuoren vaimonsa kanssa on otsikoissa

Viime vuonna 6️⃣6️⃣-vuotias näyttelijä meni naimisiin 2️⃣7️⃣-vuotiaan tytön kanssa ja räjäytti verkon!!! 💥 Se oli 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ että pari alkoi seurustella jatkuvasti tuomiten heidän suuren ikäeronsa vuoksi! 🤯🫣 Nuori personal trainer oli se, joka varasti ruotsalais-amerikkalaisen näyttelijän sydämen ja näet heidän kuvansa tästä artikkelista!👇

D. Lundgrenin merkittävää panosta merkittävänä näyttelijänä ja entisenä karatemestarina tuskin voi yliarvioida. Maailma tuntee hänet sellaisista elokuvista kuin ”Rocky IV”, ”Masters of the Universe”, ”The Expendables” ja niin edelleen. Silti ihmiset ihmettelevät jatkuvasti myös hänen yksityiselämäänsä, joka on täynnä ylä- ja alamäkiä.

Erityisesti hänen avioliittonsa Emma Krokdalin kanssa herätti kiinnostusta ja nousi nopeasti keskustelujen aiheeksi. Se, että heidän välillään on lähes 40 vuoden ikäero, tekee heistä yhden alan epätyypillisimmistä ja puhutuimmista pareista.

Heidän romanssinsa alkoi vuonna 2019 ja viime vuonna he menivät naimisiin. Ihmiset väittävät jatkuvasti, että he näyttävät enemmän isältä ja tyttäreltä, eivät puolisolta. Tunnettu näyttelijä ei ole kertaakaan väittänyt, että Emma on paljon kypsempi ikäisekseen ja hän löysi hänestä kaiken. Hän lisäsi Daily Mailille, että Emma on ”hyvä valinta” hänelle.

Paparazzit ikuistavat heidät usein julkisuudessa, mutta pariskunta osoittaa harvoin lämpöä ja hellyyttä toisiaan kohtaan. Jotkut ovat jopa sitä mieltä, että heidän avioliittonsa on vain PR-temppu, jonka avulla mies pääsee parrasvaloihin. Viime aikoina heidät nähtiin yhdessä palatessaan kuntosalilta.

Fanit toivovat, että heidän välillään on vilpittömiä tunteita, mutta suuri joukko väittää edelleen, että nuori tyttö löysi hyvän rahanlähteen eikä heidän välillään ole keskinäistä rakkautta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant