“Ikonitkin vanhenevat!” Nicole Kidman rikkoo luonnollisuutta ja rynnistää verkkoon uudella kuvallaan

Kidman luopuu hiustensa värjäämisestä ja jättää kaikki sanattomiksi! 🧐😯 Näyttelijä tekee harvinaisen esiintymisen täysin harmaantuneilla hiuksilla! 🤐🤯Katso skandaalinomainen kuvamateriaali tästä artikkelista! 👇👇👇

Hänen rohkea päätöksensä lopettaa hiustensa värjääminen ja omaksua luonnollinen ikääntyminen on saanut osakseen paljon kiitosta. Sanomattakin on sanomattakin selvää, että hän jätti kaikki sanattomiksi radikaalilla muodonmuutoksellaan. Tämä johti ristiriitaisiin reaktioihin.

Useimmat verkon käyttäjät eivät voineet pysyä välinpitämättöminä eivätkä kommentoida erinomaisen näyttelijän radikaalia muodonmuutosta. Jotkut alkoivat kehua häntä väittäen, että hänen päätöksensä vaati ehdottomasti rohkeutta, kun taas toiset eivät pitäneet hänen uudesta ulkonäöstään.

Monet olivat vahvasti sitä mieltä, että hän alkoi näyttää 10 vuotta vanhemmalta, ja kyseenalaistivat, oliko hän tehnyt oikean päätöksen vai ei. Kaiken kaikkiaan kukaan ei jäänyt välinpitämättömäksi. Hänen täysin uusi imagonsa ei välttynyt kenenkään erityiseltä huomiolta.

“Mikä sai noin upean naisen muuttumaan näin?”, “Ei varmasti paras päätös!”, “Näen nyt, miltä hän näyttää mummona!”, “Kuinka rohkeaa!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant