“Kukaan ei odottanut tätä häneltä!” Kate Middleton rikkoi kuninkaallista protokollaa ja aiheutti sensaation

“Miten prinssi William sietää hänen käytöstään!” 😠😱Juuri äskettäin Middleton joutui skandaalin keskelle oudon käytöksensä takia😳👸Mitä hän teki, näet article⬇️⬇️⬇️ .

Ei ole mikään salaisuus, että Kate Middletonia kutsuttiin “laiskaksi Katieksi”․ Hän esiintyi hyvin harvoin julkisissa tilaisuuksissa. Hän pyrki kaikin keinoin olemaan osallistumatta virallisiin tilaisuuksiin.

Oli jopa huhuja, että hän synnytti lapsia, jotta hän ei joutuisi töihin. Kun hänestä tuli kuninkaallisen perheen jäsen, hänen elämänsä muuttui merkittävästi. Tuleva Walesin prinsessa näytti, miten kuninkaallisen perheen korkea-arvoisten jäsenten tulisi käyttäytyä.

Walesin prinsessa osallistuu useisiin tapahtumiin koko viikon ajan. Kate on aina ollut uskollinen Elisabet II:n asettamille vakiintuneille säännöille. Hiljattain Middleton joutui kuitenkin skandaalin kohteeksi oudon käytöksensä vuoksi.

Kate Middleton ja prinssi William olivat läsnä merkittävässä tapahtumassa. Hänet nähtiin juttelemassa Camilla Parker-Bowlesin ja kuningas Kaarle III:n kanssa. Tarkkailijat olivat järkyttyneitä siitä, ettei Walesin prinsessa kumartanut appiukolleen.

Kuninkaallisen protokollan mukaan Katen on kumarrettava kuninkaan ja kuningattaren edessä, koska he ovat kuninkaallisen perheen korkea-arvoisia jäseniä. Tämä yllätti internetin käyttäjät ja herätti kiivasta keskustelua. Mitä mieltä sinä olet tästä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant