“Mahdotonta olla rakastumatta!” Sarah Jessica Parker näytti kaksostyttärensä ja räjäytti verkon.

He toivottivat kaksostyttärensä tervetulleiksi osoitteessa 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣that! 😮😍 Näyttelijätär näytti perijättärensä ja sai poikien sydämet sykkimään! 💘🤭Tabithasta ja Marionista on tullut enkelikaunottaria! 😇Sisarukset ovat kasvaneet, joiden uudet kuvat näet tässä artikkelissa! 👇

Monet muistavat tämän ikonisen ja loistavan näyttelijättären roolistaan “Sex and the Cityssä”, joka nosti hänen tihkuvan uransa uudelle tasolle. Jessica Parker on suuri ja näkyvä hahmo viihdeteollisuudessa paitsi uskomattoman lahjakkuutensa ja näyttelijäntaitojensa, myös tyylinsä vuoksi.

Legendaarinen filmitähti esiintyy harvoin lastensa kanssa. Yksi viimeisimmistä perheretkistä oli 28. syyskuuta, jolloin hän osallistui Hocus Pocus -elokuvan jatko-osan ensi-iltaan, jossa hän näytteli yhdessä kaksostyttärensä kanssa. He ovat syntyneet hänen avioliittonsa aikana Broderickin kanssa.

Vuonna 2009 syntyivät Marion ja Tabitha ja nyt he ovat jo viettäneet 15-vuotissyntymäpäiväänsä. Kuinka nopeasti aika lentääkään, eikö totta? Molemmat tekivät voimakkaan vaikutuksen kaikkiin hänen silmiinpistävän yhdennäköisyytensä äitinsä kanssa. Jotkut huomasivat myös samankaltaisuutta isänsä kanssa.

On syytä mainita, että kaksoissisarukset syntyivät sijaissynnytyksen kautta. Heillä on myös vanhempi veli James, joka on jo 22-vuotias. Vasta hänen syntymänsä jälkeen näyttelijä tajusi vihdoin, miten tärkeää on asettaa perhe etusijalle ja tehdä siitä ykkösprioriteetti.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant