”Hän on syntynyt paksuine hiuksineen!” Tältä tyttö näyttää nyt sen jälkeen, kun hänestä on tullut maailmalla suosittu.

”Pikku Rapunzel on kasvanut isoksi!” 😍Tytön syntyessä jopa lääkärit sanoivat, etteivät he ole koskaan nähneet vastaavaa vastaanotollaan😲🤗Nyt hän on kasvanut isoksi, katso kuvat artikkelista👇

Tämä tyttö syntyi Bulgariassa ja hänestä tuli nettisensaatio paksujen hiustensa ansiosta. Hänellä oli useimmista vauvoista poiketen paksut mustat hiukset ja toteamme, että tyttö syntyi täysin terveenä eikä hänessä havaittu mitään poikkeavuuksia.

Heti tytön syntymän jälkeen hänen äitinsä avasi Instagram-tilin, jonne hän julkaisi kuvia epätavallisesta vauvasta. Äiti kertoo yrittävänsä pitää vauvansa hiukset turvassa ja ostavansa parhaita ja kalleimpia hiustenhoitotuotteita. Nainen kertoi kerran, että oudointa oli se, ettei kenelläkään heidän perheessään ollut näin paksua tukkaa.

Tällä hetkellä tyttö on kypsynyt ja on kahden ja puolen vuoden ikäinen, ja hänen hiuksensa ovat kasvaneet vyötärölle asti. Tytön vanhemmat menivät vasta hiljattain naimisiin, ja hän oli juhlien suloisin vieras ja voitti miljoonien sydämet.

Äiti vastasi median kysymyksiin siitä, miten hän haluaa pestä tytön hiukset. Perhe on jo tottunut siihen, että tuntemattomat ihmiset kadulla kääntyvät usein heidän peräänsä, sillä tällaista ihmettä tapahtuu melko harvoin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant