“Kuin enkeli ennen tatuointeja!” Tältä 25-vuotias tyttö näytti ennen 600 tatuointia!

“Ennen tatuointeja hän oli täysin erilainen ihminen!” 🤯Arkistokuvat tästä tytöstä osoittivat, millainen enkelimäinen kaunotar hän oli ennen tällaista kauheaa päätöstä😦😱Kuvat löydät artikkelista👇👇👇

Tämä Amber-niminen tyttö eli rauhallista elämää ennen kuin hän päätti naamioida itsensä tatuoinneilla. Hän koki tunnistamattoman muodonmuutoksen ja tuli kuuluisaksi sosiaalisessa mediassa. Niinpä hänen vartalonsa on peitetty sadoilla tatuoinneilla ja hän on käynyt jopa useissa leikkauksissa.

Jopa hänen silmässään on tatuointi, joka esti häntä näkemästä. Hiljattain Amber päätti näyttää kaikille, miltä hän näytti ennen kaikkia muodonmuutoksiaan. Hän jakoi sosiaalisissa verkostoissa arkistokuvia, joissa näkyy hänen luonnollinen kauneutensa.

Sen jälkeen hän päätti peittää tatuointinsa runsaalla kerroksella meikkivoidetta ja tunsi ahdistusta mennä töihin ilman tatuointeja. Hän väittää, että hänen aiempi ulkonäkönsä on hänelle ruma ja pahoittelee, ettei hänellä ollut aikaa muuttaa itseään aiemmin.

Tyttö ei edes halua kauneuttaan takaisin ja on tyytyväinen siihen, miltä hän näyttää nyt. Hän sanoo itsevarmasti, että ei voi elää sosiaalisten normien mukaan ja pitää olla sellainen ihminen, joka voi hyvin. Mitä mieltä sinä olet tästä? Jaa näkemyksesi kommenttiosioon.

Rating
( 1 assessment, average 4 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant