”Tyttö-Barbie silloin ja nyt!” Näin kävi nuken kaltaiselle tytölle ja miltä hän näyttää ja miten hän elää nykyään.

Osoitteessa 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ häntä kutsuttiin ”maailman kauneimmaksi tytöksi”!💘 Nastian valtameren kaltaiset siniset silmät ja enkelimäiset piirteet tekivät hänestä mallin jo lapsena! 😮😍 Hän oli virallisesti 5️⃣th maailman kaunein lapsi! 🤫 Vuosia on kulunut ja hän on jo kasvanut aikuiseksi, jonka uudet kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

On sanomattakin selvää, että kaikki lapset ovat ainutlaatuisia ja ehdottoman kauniita. On kuitenkin niitä, jotka hurmaavat miljoonat poikkeuksellisen muotoisilla piirteillään ja maanpäällisellä viehätyksellään. Tämän päivän artikkeli kertoo yhdestä heistä; Nastia Knyazevasta.

Hänen nimensä ilmestyi maailman kauneimpien lasten joukkoon jo vuonna 2017. Hänen enkelimäinen kauneutensa erotti hänet kaikista ikätovereistaan ja luokkatovereistaan. Kukaan ei voinut vaieta ja ohittaa häntä välinpitämättömästi. Vielä lapsena hän kiinnitti eri valokuvaajien ja mallitoimistojen huomion.

Hän sai jatkuvasti mainos- ja mallintarjouksia, ja ihmiset ennustivat hänelle valoisaa tulevaisuutta. On syytä mainita, että hän on tehnyt yhteistyötä sellaisten tuotemerkkien kanssa kuin Mischka Aoki, Street Beat Kids ja Kia Motos. Nastia saavutti nopeasti suosiota, ja yli puoli miljoonaa ihmistä tilasi hänen silloin.

Hänen kasvonsa ovat koristaneet monien arvostettujen lehtien kansikuvia. Vuosia on kulunut, ja tässä muutamia päivityksiä. Nastia on jo 12-vuotias, eikä ole sanomattakaan, että hän näyttää yhtään vähemmän kauniilta. Jotkut väittävät, että hän on vuosien varrella saanut vielä enemmän charmia ja viehättävyyttä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant