“Miten äiti reagoi?” Äskettäin tuli tunnetuksi, että Angelina Jolien tyttärellä Shilohilla on poikaystävä.

“Ilmeisesti pikkutyttö on kasvanut aikuiseksi!” 👧➡️👱‍♀️Judging Shiloh Jolie-Pittin viimeaikaisen poikamaisen imagon perusteella kukaan ei odottanut, että hänellä olisi poikaystävä😱💏Kuka hän on ja miten hänen äitinsä reagoi katso tästä👇

Aika lentää ja jättää jälkeensä muistoja. Angelina Jolien ja Brad Pittin tytär Shiloh, joka oli vain pieni tyttö, muuttui yhtäkkiä nuoreksi viehättäväksi tytöksi.

Viimeisimpien tietojen mukaan tyttö oli jo parisuhteessa ja saimme tietää asiasta Shilohin ystäviltä. Ystävä Shiloh kertoi, että vain muutama kuukausi sitten Jolien tytär sanoi haluavansa aloittaa ensimmäisen romanttisen suhteensa.

Nyt hänellä on poikaystävä, jonka kanssa hän alkoi seurustella. Muuten Shiloh tekee kaikkensa estääkseen heitä joutumasta paparazzien kuviin. Hän haluaa pitää rakastajansa henkilöllisyyden salassa.

Angelina tietää jo tyttärensä suhteesta. Shiloh kertoi äidilleen rakastajastaan, koska hän teki äidilleen lupauksen sen jälkeen, kun äiti oli sallinut hänen tapailla poikia. Niinpä Shiloh lupasi, että hän esittelisi poikaystävänsä äidilleen.

Shilohin käytös voidaan hyväksyä hänen itsenäisyydekseen. Tytöllä on täysi oikeus pitää itseään aikuisena. Ei tarvitse kysyä äidin lupaa rakastuakseen johonkuhun.

Jo nyt tiedetään, että Shilohista tulee taloudellisesti itsenäinen. Tytöllä on koreografista lahjakkuutta ja hän tienaa rahaa tanssinopettajana koulussa. Lisäksi hän haluaa ryhtyä malliksi, ja hänen vartalonsa on varmasti sopiva siihen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant