“Uskomatonta, että hän on maailmantähti!” Goldie Hawn jäi kiinni legginseissä ja T-paidassa, ilman alusvaatteita

“Lakkaa teeskentelemästä nuorta!” 🙅🏻‍♀️Goldie 74-vuotias Hawn jäi paparazzien kuviin kiinni uskaliaassa lookissa🔥😱Löysä iho, turvonnut vatsa ja ilman alusvaatteita hän päätti lähteä kävelylle🔥🔥😱🦵🏻At vähiten häpeä ikäsi, se on häpeä! 💔💔🫣Katso harvinaista kuvamateriaalia osoitteessa article⬇️.

Nuoruudessaan Goldie Hawnia pidettiin verrattomana blondina, jolla oli viehättävät piirteet. Vuosien varrella ei ole juuri mikään muuttunut, ja kun näyttelijä on jo 74-vuotias, hänen hoikka vartalonsa herättää edelleen ihailua. Tähän asti Goldie sallii itselleen rohkeita ja tyylikkäitä asuja.

Goldie Hawn omaksuu 80-luvun tyylin, ja yksi hänen suosikkivaatekaappinsa peruspalikoita ovat legginsit, mutta hän ei käytä niitä pitkien tunikoiden kanssa. Vartalonsa ansiosta Goldiella on kuitenkin varaa siihen. Hänet on kuvattu kaduilla nuorten asuissa, eikä hän häpeä edes käyttää T-paitoja ilman alusvaatteita.

Goldien mukaan erinomaisen fyysisen kunnon säilyttäminen johtuu oikeasta ravinnosta ja terveellisistä elämäntavoista. 74-vuotiaan näyttelijän ulkonäkö vahvistaa tämän. Positiivisista kommenteista huolimatta oli kuitenkin ihmisiä, jotka olivat tyytymättömiä hänen kuvaansa, kun otetaan huomioon, että hän on jo iäkäs nainen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant