“Hänen poikaystävänsä on 40 vuotta häntä nuorempi!”: Valokuvatoimittajat nappasivat Cherin 76-vuotiaana uuden poikaystävänsä kanssa

Ikoninen Cher huomattiin 40 vuotta nuoremman poikaystävänsä kanssa

Hiljattain Hollywood-diiva saatiin kiinni uuden nuoren poikaystävänsä seurassa, joka osoittautui, usko tai älä, neljäkymmentä vuotta Cheriä nuoremmaksi. Kuten me kaikki voimme selvästi nähdä, ikoninen julkkis ei tuhlaa aikaansa.

“Mies näyttää itse asiassa hänen lapsenlapseltaan”, “Eikö hän voi hahmottaa, että mies tarvitsee vain hänen rahojaan eikä mitään muuta?”, “Maailma on kääntynyt päälaelleen”, “Diiva näyttää suoraan sanottuna upealta ikäisekseen”.

“Hän on yksinkertaisesti jumalatar!”, “Toinen Madonna”, “Mitä siellä tapahtuu?”.

Jaa mielipiteesi kommenttiosiossa!

Piditkö epätavallisesta pariskunnasta?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant