”Kaunotar ja hirviö!” George ja Amal Clooney esiintyvät elokuvan ensi-illassa ja kaikki sanovat samaa asiaa

Ihmiset kutsuivat Clooneyta ”muhkeaksi” hänen upean näköisen vaimonsa rinnalla! 😬😱 Puolisot osallistuivat näyttelijän uuden elokuvan ”Pojat veneessä” ensi-iltaan! 🎬Kaikki katseet siellä olivat Amalissa! 👀😍 ”Mitä tämä kaunotar löysi hänestä?”, ”Aika löytää nuorempi mies!” ja muut kommentit osuivat elokuvatähteen! 💬 Katso kuvat tästä artikkelista! 👇

Georgen ja Amal Clooneyn esiintyminen legendaarisen elokuvatähden uuden elokuvan ensi-illassa sai aikaan ristiriitaisia reaktioita. Kukaan ei kiistä, etteivätkö he kuuluisi ihailtavimpiin ja esimerkillisimpiin julkkispariskuntiin, joiden ikäero ei ole estänyt heitä löytämästä onnea yhdessä.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Mat Hayward (@mathaywardphoto)


Heidän ulkoilustaan nousi kiivasta keskustelua, ja koko juttu on, että George näytti liian tavalliselta ja tavalliselta, kun taas Amal loisti kaikessa loistossaan ja glitterissään. Hänen muotivalintansa osui punaiseen pukuun, jota täydennettiin hopeisilla pumpuilla, kun taas ikoninen filmitähti esiintyi mustissa puvunhousuissa, laivastonsinisessä poolokauluksessa ja harmaassa trenssitakissa.

Vaikka kaikki paikalla olleet ihailivat Amalia aidosti pitäen häntä unelmien naisena, muut kiinnittivät paljon huomiota Georgen lookiin, joka jätti paljon toivomisen varaa. Löytyi kommentteja kuten ”Mikseivät he kertoneet hänelle pukukoodista?”, ”Hän päästi itsensä valloilleen!” ja ”Amal olisi ansainnut paremman näköisen miehen”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant