”Prinssin valokopio!” Meghan Markle ja prinssi näyttivät perijänsä ja räjäyttivät verkon käsiin

Oletko jo nähnyt Marklen ja prinssin aikuisen pojan? 🧐🤔 Jos et, niin ole valmis yllättymään! 💥 Juuri 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ kuninkaallinen pariskunta toivotti poikansa tervetulleeksi! 😮😍 Vuosia on kulunut ja Archie on jo täyttänyt 5️⃣! Pariskunta on jakanut perhekuvia, jotka näet tästä artikkelista! 👇

Mainittakoon, että he ovat hiljattain juhlineet perijänsä 5-vuotissyntymäpäivää. Archie tuli maailmaan vuonna 2019 ja laajensi heidän kaunista perhettään. Hänen silmiinpistävä yhdennäköisyytensä prinssin kanssa huomattiin jo pian hänen saapumisensa jälkeen, mikä herätti paljon julkista huomiota.

Kuninkaallinen perhe juhlisti pikkupojan syntymäpäivää residenssissään Santa Barbarassa. Kaveri sai lukuisia onnittelusanoja, mutta brittiperheestä vallitsi kuitenkin hiljaisuus. Niille, jotka eivät tiedä, K. Middleton ja hänen perheensä ovat tällä hetkellä haasteiden edessä. Kyse on siitä, että prinsessalla on diagnosoitu syöpä, mutta yksityiskohdat eivät ole vielä julkisuudessa tiedossa.

Jos prinsessa Meghan & prinssi Harry olisivat vielä osa tuota myrkkyklaania, he olisivat nähneet suloisen vauvan prinssi Archien kasvavan. H&M lähetettäisiin 25yrs non-stop kiertueelle. Olen niin iloinen, että he pääsivät pois, nyt he saavat laittaa vauvansa nukkumaan joka ilta. pic.twitter.com/xP1hvfYRGC

– 💗 Breaking News 💗 (@H_M_Today) April 26, 2024

Mainittakoon, että prinssi ja Markle muuttivat Amerikkaan, kun Archie oli vasta viiden kuukauden ikäinen. Tällä hetkellä he nauttivat elämästään aurinkoisessa Kaliforniassa. Voidaan sanoa, että he ovat osittain eristyksissä kuninkaallisista protokollista, joiden ansiosta he voivat säilyttää jonkin verran yksityisyyttä lapsilleen Yhdysvalloissa.

Mainittakoon, että myös kuningas sairastaa syöpää, ja koko kansan huomio kiinnittyy perheen viimeisimpiin uutisiin ja yksinoikeudellisiin valokuviin.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant