“Tämän syöpä on tehnyt hänelle!” Kate Middletonin viimeisin ulosannista suretti kaikkia

Fanien sydämet lankesivat, kun Middleton ilmestyi ensimmäistä kertaa kemoterapian jälkeen!😭 Kaikki alkoivat rukoilla nähtyään, kuinka paljon prinsessa laihtui ja kuinka hauraalta hän näytti!🙏😨 Todistaa, kuinka syöpä muuttaa tulevaa kuningatarta, on sietämätöntä! 🥺On mahdotonta olla vuodattamatta kyyneleitä, kun näkee artikkelin!👇

Niille, jotka eivät vielä tiedä, Walesin prinsessa on valitettavasti saanut kauhean diagnoosin ja jättänyt kaikkien sydämen murtumaan. Ennen tätä vuotta hänelle tehtiin vatsaleikkaus, joka sitten paljasti, että hänen tilansa oli syöpä. Middleton on ilmoittanut surullisista uutisista ja on pitkään ollut poissa ehdolla terveysongelmistaan.

Koska hän ei pysty hoitamaan kuninkaallisia tehtäviään, hän käy parhaillaan asianmukaisessa hoidossa ja kemoterapiassa, joka ei tietenkään onnistunut. Viime aikoina hän on esiintynyt ja jättänyt kaikki sanattomiksi huomattavan muuttuneella ulkonäöllään. Kate on laihtunut huomattavasti ja on tällä hetkellä erittäin ammattitaitoisten lääkäreiden ohjauksessa.

Kesti jopa jonkin aikaa, ennen kuin ihmiset tunnistivat hänet, ja kaikki alkoivat vilpittömästi rukoilla maan tulevan kuningattaren puolesta. Kuninkaalliset puolisot nauttivat vierailunsa aikana vuorovaikutuksesta paikallisten kanssa ja jättivät vahvan vaikutuksen.

“Lähetän rukouksia!”, “Ei hyviä uutisia…”, “Sydämeni ei kestä tätä enää. Prinsessaparka!”, “Jumala, pelasta tämä nainen”, “Kuinka epäreilua elämä joskus voi olla…”.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant