Sen sijaan, että tyttö olisi muuttanut uuteen asuntoon, hän muutti omansa ja muutti sen upeaksi asuinpaikaksi

Kyllästyessäni rumaan vanhaan kotiini annoin asunnolleni upean muodonmuutoksen ja käänsin kaikkien päät! 🔥🤭Ei kukaan usko, että tämä on sama asunto! 🤐🤔 Lisää kuvia – katso artikkeli! 👇


Tämän päivän mielenkiintoinen artikkeli kertoo paneelitalossa sijaitsevasta asunnosta, jonka omistajaksi tuli tyttö, joka ei enää kestänyt sitä ja päätti radikaalista muodonmuutoksesta. Asunnon kunto jätti paljon toivomisen varaa ja työtä oli paljon.

 
Tyttö päätti olla hukkaamatta aikaa ja palkkasi heti sisustussuunnittelijan. Tyttö ei halunnut, että olohuone ja keittiö yhdistettäisiin. Sisääntuloryhmästä tuli hyvin moderni. Seinät on maalattu valkoisiksi, ja lattialle on levitetty suurikokoisia posliinilaattoja.


Keittiöön siirryttäessä se pysyi samoissa rajoissa. Lattiassa on samat posliinilaatat. Keittiöyksikkö sijoitettiin sisäänkäynnin oikealle puolelle. Ylemmät julkisivut jäljittelevät puuta, ja alemmissa on hillitty minttusävy.


Siellä voi nähdä myös suuren pyöreän pöydän ja tilavan pehmeän sohvan. Sisäänkäynnin yhteydessä on olohuoneen alue. Vasemmalle puolelle on asennettu suuri varastointijärjestelmä kattoon asti.

Säilytysjärjestelmässä on myös televisio. Täällä voi nähdä myös tyylikkään sohvan. Seinät on maalattu tummansinisellä värillä.


Makuuhuoneessa on parivuode. He asensivat myös suuren peilipaneelin, jossa on kompakti pukeutumispöytä ja kirkas puffi. Mitä tulee parvekkeeseen, se oli myös hienostunut. Siellä on “lämmin lattia” -toiminto.


Kylpyhuoneeseen tehtiin myös suuria muutoksia, ja se on nyt suunniteltu modernisti. Sen pienuudesta huolimatta omistaja on täysin tyytyväinen, mikä tärkeintä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant