”Pitkät hiukset ja ryppyiset kasvot!” Jim Carreyn rajusti muuttunut ulkonäkö 62-vuotissyntymäpäivänään aiheutti kohun

Fanit eivät tunnistaneet Hollywood-sydänihmistä uusissa kuvissa! 😱😬Tapa, jolla Carrey on muuttunut, tekee otsikoita verkossa! 🫣🤯 Katso eksklusiiviset tilannekuvat tästä artikkelista! 👇👇👇

Tapa, jolla legendaarinen Hollywood-elokuvatähti esiintyi 62-vuotissyntymäpäivänsä juhlissa, ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. Hän jakoi merkillisen tilaisuuden yhdessä muiden julkkisten, kuten A. Sandlerin ja D. Spaden kanssa.

Pitkät hiukset omaavan ansioituneen filmitähden rajusti muuttunut ulkonäkö sai aikaan ristiriitaisia reaktioita verkon käyttäjien keskuudessa. Jotkut jopa tuskin tunnistivat elokuvalegendaa kyseenalaistamalla, oliko se todella hän vai ei.

”Sonic Hedgehog 2” -elokuvan aikana hän vihjasi eläkkeelle jäämisestä korostaen, että on tärkeää siirtyä rauhallisempaan ja eristäytyneempään elämään, jossa hän suhtautuu intohimoisesti maalaamiseen ja hengellisyyteen. Hän on lopulta luonut täyttymyksellisen elämän.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant