”Tuleeko Brad Pittistä isä?” Herra ja rouva Smith -tähti tuo parisuhteensa uudelle tasolleen

Breaking! 💥Sinun on parasta istua alas ennen uusimpia uutisia Pittistä ja Inesistä! 😱🤫 Hollywood-näyttelijän ystävät tekevät ilmoituksen ja vahvistavat huhut! 🧐🤨 Brad on valmis tulemaan jälleen isäksi! 😏 Lisää leukoja hiveleviä yksityiskohtia amerikkalaistähdestä ja hänen uudesta tyttöystävästään – katso artikkeli! 👇

Yrittäessään pitää itsensä erossa kaikista perheskandaaleista ex-vaimonsa kanssa B. Pitt on innokas perustamaan perheen ja omaksumaan vanhemmuuden uuden tyttöystävänsä kanssa. Epätoivoinen huonontuneesta suhteestaan Jolien ja lasten, erityisesti Paxin, kanssa, hän haaveilee löytävänsä rauhan ja harmonian henkilökohtaiseen elämäänsä.

Niille, jotka eivät vielä tiedä, hänellä on romanttinen suhde Ines-nimiseen korukauppiaaseen. Luotettavien lähteiden mukaan he ovat seurustelleet jo vuoden ajan ja heillä on suuria suunnitelmia lähitulevaisuutta varten. Sisäpiiriläiset väittävät, että Pitt aikoo omaksua vanhemmuuden pian.

Mitä tulee hänen nykyiseen suhteeseensa lapsiinsa, hän sai sydänsuruja siitä, että heidän adoptiotyttärensä Zahara ei enää käytä isänsä sukunimeä, vaan ainoastaan äitinsä sukunimeä. Lisäksi heidän toinen adoptiolapsensa Pax pitää isäänsä ”kauheana vanhempana”.

Hänen ystävänsä ovat yllättyneitä siitä, miten nopeasti hänen romanssinsa Inesin kanssa kehittyy, ja on todennäköistä, että pian saamme kuulla ison uutisen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant