”Huhut olivat totta!” Caitlyn rikkoo hiljaisuuden ja kertoo suhteistaan Kardashian-Jenner-perheessä

Syyskuussa 2️⃣0️⃣1️⃣5️⃣ Bruce muutti laillisesti nimensä Caitlyniksi ja sukupuolensa naiseksi! 😱🤯 Muutos särki kaikkien hänen perheenjäsentensä sydämet! 💔😢Jopa tänä päivänä Kris ja heidän tyttärensä eivät voi lausua sanaakaan isästään vuodattamatta kyyneleitä! 💧🥺Caitlyn kertoo avoimesti uudesta imagostaan! 🤫Katso artikkelista lisää! 👇

Näinä päivinä 73-vuotias julkkis, entinen olympiaurheilija ja tosi-tv-tähti, on antanut suorasukaisen haastattelun, jossa hän kertoo yksityiskohtia nykyisistä suhteistaan Kardashian-Jenner-perheessä. Caitlyn jakoi rehellisiä ajatuksiaan ja jätti kaikki sanattomiksi.

Kuten kaikki odottivat, hän ei puhu useimmille perheenjäsenilleen. Hänellä on hyvät välit Kendallin ja Kylien kanssa, kun taas hän ei kiellä sitä, että muihin ei ole yhteyttä. Hän myöntää, ettei puhu Krisin kanssa, mikä on hänelle sydäntä särkevää, kun otetaan huomioon kaikki ne yhdessä vietetyt vuodet.

”Kris, en oikeastaan koskaan puhu kenellekään. Jos on jotain yhteydenpitoa, managerini tavallaan puhuu hänelle”.

Hän kuvailee heidän suhteensa nykytilaa ”hyvin surulliseksi”. On kuitenkin mainittava, että itse asiassa Caitlyn oli se, joka poltti ensin sillat radikaalilla muutoksellaan.

Hän myönsi, että he kohtasivat ensimmäisen kerran 40 vuotta sitten sokkotreffeillä ja menivät naimisiin vain muutamia kuukausia myöhemmin.

On syytä mainita, että hän esittelee pian uuden dokumenttinsa, joka tarjoaa katsojille tarkemman katsauksen heidän perhedynamiikkaansa ja yrityksiinsä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant