”Syntynyt mallintamista varten!” Kidman ja Urban esiintyvät lastensa kanssa punaisella matolla

He menivät naimisiin osoitteessa 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣! 😮😍Vaikka heillä ei ole yhteisiä biologisia lapsia, näyttelijä kohtelee miehensä kahta tytärtä kuin omia tyttäriään! 🫠👏Sunday ja Faith ovat jo kasvaneet aikuisiksi ja heistä on tullut todellisia kaunottaria, joiden tuoreet kuvat näet tästä artikkelista! 👇

K. Urbanin ja N. Kidmanin harvinainen esiintyminen elämäntyöpalkintoseremoniassa ansaitsee erityisen huomiomme. Hollywoodin puolisot esiintyivät harvinaisen harvoin nähtyjen perintöprinsessojensa kanssa. Ikonisen näyttelijättären valinta osui upeaan Balenciagan mekkoon, joka antoi hänelle vielä lisää eleganssia ja korosti het naisellisuutta.

Mitä Urbaniin tulee, hän esiintyi mustassa smokissa, jossa oli valkoinen paita ja yhteensopiva solmio. On syytä mainita, että Sunday on jo 15 ja Faith 13-vuotias. Sunday oli olkaimettomassa valkoisessa kukkamekossa, kun taas Faith esiintyi korallivärisessä kokonaisuudessa.

Kidmanin sisko ja hänen veljentyttärensä olivat myös paikalla. Sekä heidän Red Carpet -esiintymisensä että erottamaton side saivat paljon kiitosta ja ihailua. He ovat jättäneet syvän vaikutuksen ja saaneet pääasiassa positiivisia kommentteja.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant