“Olipa kerran maatila!” Katsotaanpa Jennifer Garnerin satavuotias sukutila Oklahomassa.

Ihmiset kutsuvat häntä yhdeksi maanläheisimmistä näyttelijöistä, ja he ovat täysin oikeassa!❤️‍🩹 Hän osti isovanhempiensa maatilan ja herätti sen henkiin! 🏚➡️🏡Näyttelijätär näyttää itseään istuttaessaan, korjatessaan satoa ja ansaitsee fanien kunnioituksen! 👏💯Eksklusiivista kuvamateriaalia – katso artikkeli!👇

Vaikka monet tuntevat J. Garnerin pelkästään Hollywood-näyttelijänä, häntä läheisemmin tuntevat ihailevat hänen erinomaisen näyttelijäntaitonsa ja upean uransa ohella hänen helposti lähestyttävyyttään ja anteliaisuuttaan. Hän on huolehtiva ja omistautunut kolmen lapsen äiti, jotka hän toivotti tervetulleeksi ex-miehensä Ben Affleckin kanssa.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Mitä tulee hänen perheeseensä, hänen äitinsä muistelee ostaneensa maan, joka on ollut heidän suvussaan jo monta sukupolvea. Se ostettiin ensimmäisen kerran vuonna 1936 bonuksella, jonka hänen isänsä oli ansainnut palvelemalla ensimmäisessä maailmansodassa.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Once Upon a Farm (@onceuponafarm)


“Tilalla oli kahden huoneen talo ja kaksikymmentä eekkeriä, joista vähennettiin eekkeriä, jota käytettiin intiaanien hautana keskellä kiinteistöä”.

Aluksi sillä ei ollut edes sisätilojen syöksytorvia ja juoksevaa vettä. Vuonna 2017 Garner päätti ostaa sen ja kunnostaa sen kokonaan. Vuosikymmeniä laiminlyötynä oltuaan näyttelijä onnistui herättämään sen henkiin ja onnistui jopa istuttamaan sinne perunoita, salaattia ja retiisejä.

Hän muistelee, että aikoinaan he haaveilivat paikallisilta viljelijöiltä kerätyistä luomuhedelmistä ja -vihanneksista. Garner onnistui tekemään maatilasta ison yrityksen ja ansaitsi vanhempiensa ylpeyden ja kunnioituksen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant