”Jumala varjelkoon tätä miestä!” Uusimmat kuvat Bruce Willisistä pintaan verkossa ja kaikki sanovat samaa asiaa

Sairaus etenee ja Willis tarvitsee rukouksiamme! 😭🙏Päättyvästi sairas näyttelijä lakkasi kommunikoimasta ja tunnistamasta omaisiaan! 😫🥺 Hänen huolestunut perheensä jakoi viimeisimmät uutiset ja särki kaikkien sydämet! 💔😓 Kuinka paljon aikaa hänellä on jäljellä? 🤔 Lisää tietoa – katso artikkeli! 👇

Niille, jotka eivät tiedä, tämä lahjakas, näkyvä ja tunnistettava näyttelijä, jonka monipuolisuus ja kuvaukset toimintaelokuvissa ovat muokanneet hänestä yhden menestyneimmistä elokuvatähdistä, kamppailee nyt afasian kanssa ja tarvitsee tukeamme ja rukouksiamme.

Voidaan sanoa, että Hollywood-tähden nimeä ei koskaan unohdeta, ja hänen suurta panostaan alalle voidaan tuskin yliarvioida. Hänen sairautensa on rappeuttava aivosairaus, joka johti siihen, että hän lopetti tihutyöuransa ja hänellä on ongelmia muistin, liikkumisen ja puhumisen kanssa.

On sanomattakin selvää, että hänen perheensä on erittäin huolissaan siitä, että ikonisesta elokuvatähdestä tulee hänen suurin tukijansa ja navigaattorinsa vaikeiden ja haastavien aikojen läpi. Sairaus ei ainoastaan merkinnyt hänen ennenaikaista lopettamistaan uraltaan, vaan se on myös vaikuttanut hänen elämänlaatuunsa.

Valitettavasti vain muutama viikko näyttelijän diagnoosin jälkeen hänen tyttärensä Tallulah paljasti kamppailevansa anoreksian kanssa. Sisäpiiriläiset väittävät, että näyttelijä oli hämmästynyt hänen kärsimyksistään.

Perhe myöntää valitettavasti, että Willis ei enää muista perhettään tämä tuli kaikille suurena yllätyksenä. Heille on sydäntä särkevää tajuta, että näyttelijän kunto jättää paljon toivomisen varaa ja hänellä on vain vähän aikaa jäljellä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant