“56-vuotiaana hän näyttää kuin olisi 80-vuotias!” Nicole Kidman kuvattiin täydessä harmaassa tukassa ja sai kritiikkiä osakseen

“Ilmeisesti hän on vanhentunut! “👩🏼💔Jostain syystä Kidman, osoitteessa 5️⃣6️⃣, päätti olla piilottamatta harmaita hair👵🏻🖌️Fans halutun Hollywood-näyttelijättären harmautta ovat ymmällään, miksi hän teki näin this🤷🏻‍♀️😫He rukoilevat Nicolea palaamaan aiempaan kuvaansa😭Tuhannissa kuvissa näet here⬇️

Nicole Kidman yllätti hiljattain fanit ainutlaatuisella kuvallaan. 56-vuotias elokuvatähti päätti olla piilottamatta luonnollista harmaata tukkaansa ja paljasti faneilleen hiustensa luonnollisen kauneuden. Monet internetin käyttäjät jakoivat mielipiteensä näyttelijän päivitetystä lookista. He keskustelivat aktiivisesti paparazzin ottamista valokuvista kommenteissa.

“Plus muutama vuosi ulkonäköön. Luonnolliset harmaat hiukset avaavat nuoruuden uusia puolia”, “Jokaisen oma mielipide, mutta olen iloinen tästä rohkeudesta”, “Päätös kuuluu hänelle, mutta itse en näe siinä kauneutta”, “Ehkä se on vain uusi ilme ikääntymiseen?”,

“Tämä kuva ei ole minun makuuni”, “Nicole, olemme tottuneet näkemään sinut blondina”, “Hän on niin kaunis, miksi hän päätti niin?”, he kirjoittivat kommentteja kuviin.

Mitä sinä voit sanoa Nicolen uusista otoksista? Pitäisikö Kidmanin mielestäsi palata vanhaan kuvaansa? Jaa näkemyksesi kommenttiosastolla.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant