”Kukaan ei usko, että tämä on sama keittiö!” Radikaali restaurointi tässä kolhiintuneessa keittiössä räjäytti verkon käsiin

Jopa naapurit nauroivat minulle ja miehelleni, joten tiesimme, että oli aika tehdä muutoksia!🙌 Kunnostimme surkean keittiömme tunnistamattomaksi ja ylitimme kaikkien odotukset! 👏🤩Lopputulos oli leukoja hivelevä! 🔥Katso ennen-jälkeen-kuvat tästä artikkelista!

Tämän päivän artikkeli kertoo yhdestä avioparista, joka muutti pienen ja surkean keittiönsä ja nousi internet-tähdiksi. Koska sen ulkonäkö jätti paljon toivomisen varaa, puolisot käyttivät säästämänsä rahat sen kunnostamiseen. He uhrasivat projektiin sydämensä ja sielunsa, ja lopputulos jätti heidät täysin tyytyväisiksi.

Ensimmäiseksi he harkitsivat kipsilevyn markkinarakoa. Näin he erottivat keittiökalusteille tarkoitetun alueen. Kapeikon yläosaan päätettiin tehdä reiät valonheittimiä varten. Nämä valot ovat erillään tavallisista keittiön valoista.

Alun perin he suunnittelivat käyttävänsä seinissä laattoja, mutta sitten heidän valintansa osui laminaattiin, joka antoi huoneelle vielä enemmän omaperäisyyttä ja erityistä tunnelmaa. Niche täydennettiin pylväällä, joka erotti keittiökalusteet laitteista. He sijoittivat mikroastiat ja uunin päällekkäin, jotta tilaa säästyisi enemmän.

Tässä voi nähdä myös alakaappeja. Omistajat päättivät olla asentamatta yläkaappeja. Sen sijaan he ripustivat hyllyt, joihin mahtui kaikki tarvittava. Kalusteiden väri ja laminaatin sävy sopivat täydellisesti yhteen. Laminaatti ei ole yhtä kallista kuin laatat, mutta se ei silti näytä yhtään huonommalta.

Seuraava tehtävä oli sijoittaa ruokapöydän yläpuolelle pari valotekstiiliä. Remontista tuli upea ja jopa leukoja hivelevä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant