”Tuleva supermalli!” Kelly Ripa ja Mark Consuelos näyttivät poikansa Michaelin ja räjäyttivät verkon käsiin

He toivottivat poikansa tervetulleeksi tähän maailmaan osoitteessa 1️⃣9️⃣9️⃣7️⃣! 😮😍Vuodet ovat kuluneet ja Michael Cousuelos on kasvanut isoksi!🤭🧐 Poika on jo juhlinut 2️⃣7️⃣th syntymäpäiväänsä ja on valmis varastamaan sydämet ympäriinsä! 😉💘Katso hänen tuoreimmat kuvansa tästä artikkelista!👇

Ei voi kiistää, etteivätkö he kuuluisi Amerikan legendaarisimpiin pariskuntiin. Yhdessä ollessaan jo 3 vuosikymmentä, he ovat saaneet kolme ihanaa lasta. Heidän esikoisensa on Michael, joka on jo täyttänyt 27 vuotta. Pariskunta on onnitellut häntä myös sosiaalisessa mediassa ja sulattanut kaikkien sydämet.

He löivät verkkoon muutamia arkistomaisia throwback-kuvia, joissa Michael näkyy syntymästä näihin päiviin. Taustalla soi Curts Mayfieldin kappale ”Move On Up”. Heidän ystävänsä ja muut sukulaisensa liittyivät onnitteluihin.

Mainittakoon, että Michael on astunut myös viihdeteollisuuteen tuottaen ohjelmia, kuten ”Real Housewives” ja ”Summer House”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant