”Nouse tuhkasta!” Henry Winklerin inspiroiva matka epävarmasta lapsesta todelliseksi legendaksi…

Hän oli se, jota hänen vanhempansa kutsuivat ”tyhmäksi koiraksi”, joten hänestä kasvoi legenda! 🤌😉 Hän ei osannut lukea edes kirjaa ennen kuin hän oli 3️⃣1️⃣ mutta hänestä tuli suurin inspiraatio miljoonille! 😯🤩Varmasti et tiennyt näitä leuanvetofaktoja Henry Winkleristä! 🤫😳 Lisää – katso artikkeli! 👇

Henry Winklerin tie menestykseen ja tähteyteen ei ole ollut niin sujuva kuin miltä se saattaa näyttää. Harva tietää, että lapsena ja teini-ikäisenä häntä haukuttiin jatkuvasti ”laiskaksi”, ”tyhmäksi” ja ”tyhmäksi” paitsi luokkatovereiden ja ikätovereiden, myös vanhempien toimesta. Usko tai älä, hän ei osannut lukea kirjaa ennen kuin oli 31-vuotias.

Koska hänellä oli edelleen diagnosoimaton lukihäiriö, hän sai usein rangaistuksia koulussa ja joutui sietämään kritiikkiä hiljaa. Määrätietoisuutensa ja vahvan tahdonvoimansa ansiosta hän suoritti Yalen yliopistossa MFA-tutkinnon. Pian yliopistosta valmistumisen jälkeen hän aloitti näyttelijäntyönsä.

Kun Winkler oli kolmekymppinen, hän vihdoin tajusi, mikä oli kaikkien hänen kamppailujensa ja kohtaamiensa haasteiden takana – lukihäiriö. Uskotaan, että Hank-niminen hahmo, jonka hän kirjoitti lastensarjaan, oli hänen oma kuvauksensa, sillä hänellä oli myös lukihäiriö ja hän kohtasi haasteita jokapäiväisessä elämässä.

Hän on kirjoittanut useita kirjoja, jotka tekivät hänestä yhden sukupolvemme todellisista legendoista. Winkler myös lisää tietoisuutta lukihäiriöstä ja osoittaa, että hän itse kärsi siitä, mikä ei kuitenkaan estänyt häntä tavoittelemasta unelmiaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant