Medjai elokuvasta “Muumio” 24 vuotta myöhemmin! Oded Fehrin tapa muuttua herätti reaktiota

Saatat muistaa tämän näyttelijän Medjaina 1️⃣9️⃣9️⃣9️⃣ elokuvasta “Muumio”! 🎬 Israelilainen filmitähti joka pelasi johtava rooli ei ole sama nyt! 🤫😲 Entinen sydämenmurtaja esiintyy täysin harmailla hiuksilla ja paksurunkoisilla silmälaseilla, jonka uudet kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

Miljoonat ovat katsoneet vuoden 1999 loistavan elokuvan “Muumio”, jonka loistavaa pääosaa tähdittää tunnettu ja arvostettu näyttelijä O. Fehr. Tämä ikoninen rooli nosti hänen uransa uudelle tasolle ja siitä ei ole epäilystäkään. Aika kuluu kuitenkin nopeasti, ja elokuvan julkaisusta on kulunut jo yli kaksi vuosikymmentä.

Vaikka yllättävältä näyttääkin, Fehr on jo täyttänyt 52 vuotta eikä näytä lainkaan samalta. Jopa uskolliset fanit olivat sanattomina hänen nykyisestä ulkonäöstään pitäen vaikeana uskoa, että entinen ruskeaverikköinen sydäntenmurskaaja on nyt harmaantunut hiuksineen, ryppyineen ja aivan kuin tyypillinen pappa.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oded Fehr (@fehr.oded)

Joillakin kesti jopa hetken tunnistaa “Muumio”-tähti täällä. Kukaan tahtoo kieltää, että hän on radikaalisti muuttunut, mutta me kaikki pitäisi kantaa mielessämme, että ikääntyminen on kaikille poikkeuksetta.

“Kukaan ei nuorene”, “Hän on jo viisikymppinen. Mitä odotit sen sijaan?”, “Aika ei säästä ketään!”, “Hän näyttää kuumalta jopa harmaantuneilla hiuksillaan”, “Hän on vanhentunut arvokkaasti ja arvokkaasti”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant