“Sorsahuulet ja turvonneet kasvot!” Uudet skandaalikuvat Goldie Hawnista tekevät otsikoita

Tämän takia kasvojenkohotus ja Botox pitäisi kieltää!🚫 Kameran linssit vangitsivat näyttelijättären tunnistamattomaksi toisen kauneusleikkauksen jälkeen!😬😱 Showbisnes hemmotteli myös häntä!😤🤯 Jopa uskolliset fanit kieltäytyivät uskomasta, että tämä on oikeasti hän kuvissa, jotka sinäkin voit nähdä tässä artikkelissa!👇

G. Hawnin viimeaikaiset huomattavat muutokset, jotka hän on käynyt läpi, eivät jääneet keneltäkään huomaamatta. Se, miten 77-vuotias näyttelijä ja K. Russellin vaimo on muuttunut, nousi aktiivisen keskustelun kohteeksi. On kiistatonta, että ikoninen filmitähti on käynyt läpi joitakin kauneusleikkauksia ja muita kauneusoperaatioita, jotka eivät jääneet huomaamatta.

Varsinkin paparazzien viimeaikaisten skandaalimaisten valokuvien jälkeen fanit varmistivat, että heidän suosikkinäyttelijänsä, jonka he olivat tunteneet iät ja ajat, ei ole läheskään entisensä.

“Tässä on syy, miksi kauneusleikkaukset pitäisi kieltää!”, “Liiallinen botox ja kasvojenkohotus pitäisi olla laitonta”, “Showbisnes pilasi hänetkin”, “Kesti hetken tunnistaa hänet tästä”, “Miksi pilata näin kauniit kasvot ihmettelen?”.

Hiljattain ikoninen näyttelijä ja hänen miehensä kuvattiin perhematkallaan Apronissa, ja Hawnin ulkonäkö jätti paljon toivomisen varaa. Se herätti kysymyksiä, eivätkä fanit saaneet selvää, oliko hän käynyt kosmetologilla vai kärsinyt jostain terveydellisistä haasteista.

Hawn ja Russell ovat olleet jo useamman vuosikymmenen erottamattomasti yhdessä. Vaikka he eivät ole laillistaneet suhdettaan, heidän rakkautensa ja intohimonsa ovat eläneet vuosia ja vielä tänäkin päivänä he katsovat toisiaan silmät täynnä lämpöä ja omistautumista.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant