“Nuorempi versio Pretty Womanista!” Robertsin ja Moderin tytär esiintyy harvinaisen julkisesti

Roberts ja Moder toivottivat tyttärensä tervetulleeksi osoitteessa 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣! 😍 Vuosia on kulunut ja pikku Hazel ei ole enää entisensä! 🧐🤔 Hän on jopa kasvanut vanhemmistaan pituudessa ja on valmis varastamaan poikien sydämet! 😉💘 Pretty Woman näytti aikuisen tyttärensä, jonka tuoreet kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

J. Robertsin ja D. Moderin pariskuntaa pidetään yhtenä showbisneksen esimerkillisimmistä ja kestävimmistä. Legendaarinen näyttelijä, joka muistetaan parhaiten roolistaan Pretty Womanissa, ja hänen aviomiehensä ovat olleet erottamattomat yli 20 vuotta, ja he ovat toivottaneet tervetulleiksi kaksoset ja pojan.

Kukaan ei kiellä, että aika lentää nopeasti! Heidän aivan ihastuttavat lapsensa ovat jo kasvaneet aikuisiksi ja ovat valmiita kasvamaan vanhemmista ulos. Heidän kaksostyttärensä teki harvinaisen julkisen esiintymisen Cannesin festivaaleilla yhdessä isänsä kanssa ja yllätti kaikki iloisesti.

On syytä mainita, että hänen isänsä toimi lahjakkaana koreografina elokuvassa “Flag Day” ja S. Penn ohjasi sen. Huolimatta siitä, että Hazelilla ei ollut siellä mitään roolia, hän joka tapauksessa esiintyi isänsä kanssa osoittaakseen vankkumattoman tukensa ja omistautumisensa.

Paljon huomiota kiinnitettiin tyttöön itseensä, ei hänen isäänsä. Hän on kasvanut aikuiseksi ja tullut legendaarisen äitinsä kopioksi. Heidän silmiinpistävä yhdennäköisyytensä ei jättänyt ketään välinpitämättömäksi, vaan heistä tuli heti kiivaan keskustelun aihe. Hän esiintyi melko yksinkertaisessa asussa, joka koostui vaatimattomasta löysästä mekosta.

Hänen hiuksensa oli myös sidottu tavalliseen poninhäntään, mutta tuon yksinkertaisuuden taakse oli kätketty jonkinlaista monimutkaisuutta ja eleganssia.

On syytä lisätä, että suuresta omaisuudestaan ja menestyksestään huolimatta Roberts on edelleen yksi maanläheisimmistä julkkiksista, joka asettaa etusijalle lastensa hyvinvoinnin ja ottaa suuren osan heidän kasvatuksestaan. Kerrottiin, että hän ei anna heidän käyttää sosiaalista mediaa ja suojella heitä julkisuudelta niin paljon kuin mahdollista.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant