“Instagram vs. todellisuus!” Madonnan esiintyminen palkintogaalassa herätti kysymyksiä

Asiantuntijat selittävät itse Madonnan “forever girl” -imagon ja löytävät asioita, joita emme tienneet! 😯 Vaikka popin kuningatar näyttää sosiaalisessa mediassa virheettömältä, hänen ulkonäkönsä tosielämässä jättää paljon toivomisen varaa! 🥱🤢 Fanit eivät saa nähdä tätä! 🫣 Skandaalimainen kuvamateriaali – katso artikkeli! 👇

Hänen rajusti muuttunut ulkonäkönsä palkintojenjakotilaisuudessa sai aikaan ristiriitaisia reaktioita. Tapa, jolla hän esiintyi, on yhä otsikoissa. Ihmiset ryntäsivät heti “syyttämään” häntä siitä, että hän on käynyt läpi lukemattomia leikkauksia ja muita kauneusparannuksia ikuisen nuoruuden tavoittelemiseksi.

Reaktioita herätti hänen esiintymisensä 5. helmikuuta. Hänen oikean elämänsä ulkonäköä verrattiin sosiaalisessa mediassa esiintyvään ulkonäköön, mikä aiheutti raivoa. Jotkut asiantuntijat, kuten tohtori Michael Horn, jättivät kommentteja Madonnan ulkonäöstä.

Hänen uskotaan käyneen läpi kasvojenkohotuksen, nenäleikkauksen, botoxin ja täyteaineiden käytön. Voidaan sanoa, että popin kuningatar varmasti muokkaa kuviaan ennen niiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa. Yksinoikeudella otetut kuvat kiitospäivästä vahvistavat nämä spekulaatiot.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant