Pariskunta antaa rappeutuneelle yhden huoneen asunnolleen radikaalin muodonmuutoksen ja ylittää kaikkien odotukset

Naapurit kutsuivat vanhaa 2️⃣1️⃣ neliömetrin asuntoamme “silmätikuksi”, kunnes minä ja mieheni teimme sille muodonmuutoksen ja jätimme heidät sanattomiksi! 🤩👏Hetkellä kun näytimme sitä remontin jälkeen, he halusivat sanansa takaisin! 😉😁Meistä tuli nettitähtiä jaettuamme ennen-jälkeen-kuvat, jotka löydät tästä artikkelista! 👇


Kaikki pilkkasivat puolisoita, kun he avasivat ovet asuntoonsa, jonka pinta-ala oli korkeintaan 21 neliötä. Aluksi se aiheutti naurua naapureissa, joilla ei ollut aavistustakaan, miten uudet omistajat muuttaisivat ja asuisivat siellä. Pariskunnalla oli kuitenkin muita suunnitelmia.


Koska asunto vaikutti täysin “alastomalta” lahoavine seinineen, ilman remonttia ja välttämättömyyksiä, heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin aloittaa sen kunnostaminen heti. Sen alkukunto jätti paljon toivomisen varaa, ja siellä oli kirjaimellisesti mahdotonta asua. Niinpä he eivät hukanneet aikaa ja aloittivat.


Koska käytävä oli vain 7 neliömetriä, päätettiin “tehdä” keittiö myös sinne. Seiniin valittiin klassinen valkoinen ja katto maalattiin harmaan ja vihreän sävyillä. Lattiaksi valittiin tavallinen laminaatti. Etuovea vastapäätä asennettiin säilytysjärjestelmä, johon sijoitettiin pesukone.
Myös kotitalousnurkkauksen vasemmalla puolella on vaatekaappi.

Keittiöksi valittiin valkoinen keittiökaluste, joka sopi täydellisesti koko sisustukseen. Jääkaappi on pieni ja se on piilotettu alempien julkisivujen taakse. Mikroaaltouuni ilmestyi sen yläpuolelle. Seinää vasten on pieni ruokailuryhmä.


Mitä tulee makuuhuoneeseen, siinä on suuri parisänky, jossa on oranssi verhoilu. Sängyssä on myös nostomekanismi, jonka ansiosta siinä on ylimääräistä säilytystilaa. Sängyn vasemmalla puolella on oranssit kaaret, joissa on peili, jotka luovat erityisen vaikutelman.


Kylpyhuoneeseen valittiin kahdenlaisia laattoja ja kahdenlaisia maaleja. Se näytti olevan paras mahdollinen vaihtoehto tässä. Mustat kontrastiset yksityiskohdat ovat tässä korostuksia. Lisäksi tavallisen kylpyammeen sijasta he antoivat etusijan suihkulle.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant