”Taasko raskaana?” Rihanna antaa meille päivityksen sosiaalisessa mediassa ja valottaa viimeisimpiä huhujaan

Breaking! 🔥 Rihanna julkaisee uuden kuvan ja kaikki sanovat samaa! 🤫 Ikoninen laulaja näyttäytyi beige ”alastomassa” bodyssa ja vahvisti huhut! 🤭😲 Legendaarisen barbadilaistähden uusin postaus on noussut otsikoihin, jonka näet tästä artikkelista! 👇

Pikaisen muistutuksen vuoksi, Rihanna toivotti toisen lapsensa tervetulleeksi viime elokuussa ja hänestä on tullut kahden aivan ihastuttavan lapsen äiti. Ikoninen barbadilaistähti on jo tehnyt huikean comebackin ja aloittanut esiintymisen. On syytä mainita, että Rihanna kuuluu kysytyimpiin ja suosituimpiin esiintyjiin.

Hän on kaikkien aikojen toiseksi myydyin naispuolinen musiikkiartisti ja korkeimmin sertifioitu naisartisti. Hänen merkittävää panostaan viihdeteollisuuteen, korvaamatonta rooliaan ja uskomatonta uran korkeuttaan tuskin voi yliarvioida. Hänen tihkuvan uransa lisäksi hänen yksityiselämänsä herättää aina yleisön kiinnostuksen koskaan lakkaamatta huomion keskipisteenä.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от badgalriri (@badgalriri)

Viime aikoina on liikkunut huhuja, joiden mukaan suosikkiesiintyjämme olisi tullut kolmannen kerran raskaaksi. Varsinkin kun ihmiset eivät näe häntä esiintymässä pitkään aikaan, he olettavat, että ikoninen laulaja saattaa salata raskautensa yksityisyyden vuoksi.

Rihanna on hiljattain iskenyt verkkoon suorasukaisen valokuvauksen beigeen bodysuittiin ”alastomana”. Hänellä oli tyylikäs vaalea polkkakampaus ja hän täydensi lookiaan tyylikkään minimalistisilla koruilla. Sanomattakin on sanomattakin selvää, että kuva korosti hänen naisellisuuttaan.

Postaus sai kuitenkin aikaan ristiriitaisia reaktioita. Jotkut vakuuttuivat siitä, että huhut hänen raskaudestaan eivät olleet vahvistuneet, kun taas toiset huomasivat selvästi pienen vatsan ja varmistivat, että heidän suosikkiesiintyjänsä todella odotti kolmatta lastaan A$AP Rockyn kanssa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant