“Lähetän rukouksia!” Hätäpalvelut kiirehtivät auttamaan Brigitte Bardot’ta traagisesta tapauksesta tehdyn puhelun jälkeen

Fanit alkoivat rukoilla Brigitte Bardot’n puolesta ranskalaisnäyttelijän viimeisimpien uutisten jälkeen! 😢🙏 Ne, jotka kutsuivat häntä yhdeksi kaikkien aikojen kauneimmista tähdistä, eivät olleet valmiita näkemään, miten hän on muuttunut! 😬😱Mitä hänelle tapahtui ja miksi kaikki ovat huolissaan? 🤔Kerro lisää – katso artikkeli! 👇

Hätäkeskus sai puhelun, jossa kerrottiin B. Bardot’n terveydentilan jyrkästä heikkenemisestä. Ranskalaissyntyinen entinen aktivisti ja näyttelijä on kokenut terveysongelmia juuri päivää ennen kuin hän täytti 89 vuotta. Tämä herätti huolta.

Hän kaunisteli lehden kantta jo 15-vuotiaana ja voitti heti miljoonien ihmisten sydämet maailmanlaajuisesti. Ranskalaiset tituleerasivat häntä vetovoiman ja naisellisuuden symboliksi. Hänellä ei ollut vertaistaan edes Hollywoodissa.

Vuonna 1952 hän debytoi näyttelijänä näyttelemällä J. Lemoinea elokuvassa “Hulluna rakkauteen”. Kukaan ei kuitenkaan kiellä, etteikö häntä muistettaisi parhaiten roolistaan elokuvassa “Ja Jumala loi naisen”.

Kuvittele katsojien suuri yllätys, kun hän lopetti näyttelemisen 39-vuotiaana.

“Pelastin henkeni, kun sanoin hyvästit tälle työlle, tälle yltäkylläisyyden ja kimalluksen elämälle”.

Mitä tulee hänen viimeaikaisiin terveysongelmiinsa, joitakin hengitysvaikeuksia ilmeni juuri tuona päivänä yhdeksän aikaan aamulla. Hän pystyi tuskin hengittämään, mutta ei onneksi menettänyt tajuntaansa.

“Asiat ovat edelleen hauraita, mutta hänen sydämensä, verenpaineensa ja pulssinsa ovat kaikki kunnossa”.

Rukoillaan yhdessä hänen puolestaan!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant