“Saman pituinen kuin hänen 12-vuotias tyttärensä!” Eksklusiivista kuvamateriaalia Peter Dinklagen kauniista perheestä

Jos olet katsonut “Game of Thronesia”, muistat varmasti Tyrionin! 🤔🧐Kaikki nauroivat hänen kääpiömäisyydelleen, kun eivät aavistaneet, että hänestä tulisi kuuluisa näyttelijä! 😮👏 Katso tästä artikkelista, miltä Peter Dinklagen perhe näyttää! 👇👇👇

Miljoonien ihmisten epäuskosta ja kovasta kritiikistä huolimatta Dinklagesta tuli yksi alan suurimmista ja ansioituneimmista näyttelijöistä. Dinklagen uran lisäksi hän on myös huolehtiva ja omistautunut aviomies, isä ja perheenisä.

Peter löysi perheensä onnen teatteriohjaaja Erica Schmidtin kanssa, joka on paljon miestään pidempi. Hiljattain kuvajournalistit ovat napanneet Game of Thronesin legendaarisen tähden perheensä kanssa ja rynnistäneet verkkoon.

Huolimatta ainutlaatuisen miehen kääpiömäisyydestä Erica lahjoitti hänelle kaksi suloista lasta, joista vanhin on jo viettänyt 12-vuotissyntymäpäiväänsä. Kun ihmiset näkivät kauniin ja sopusointuisen perheen, he toivottivat heille kaikkea hyvää kohteliaisuuksien suihkussa.

“Jumala suojelkoon tätä perhettä!”, “Onneksi tyttö ei perinyt isänsä ainutlaatuisuutta”, “Ulkonäkö ei ole mitään, jos on puhdasta rakkautta ja ymmärrystä”, “Hän on loistava isä ja rakastava aviomies”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant