“Söpöys ylikuormitettu!” Miltä Ron Howardin lapsenlapsi näyttää sulatti kaikkien sydämet

Elokuvantekijä näytti lapsenlapsensa ja räjäytti verkon! 🧐😮Hän jakoi eksklusiivisia tilannekuvia ainoan poikansa suloisesta tyttärestä eikä antanut kenenkään jäädä välinpitämättömäksi! 🫠😍Tyttöön on mahdotonta olla rakastumatta! 💘🤭 Katso perhekuvat tästä artikkelista! 👇

Useimmat teistä varmasti tuntevat Ron Howardin, joka on tunnettu ja ansioitunut elokuvaohjaaja ja näyttelijä. Kuohuvan uransa ja uskomattomien saavutustensa lisäksi hän on myös menestyvä perheenisä, onnellinen aviomies ja neljän lapsen isä: Kolme tytärtä ja yksi poika.

Heidän vahvaa ja erityistä perhesidettään tuskin voi kyseenalaistaa. Howard jakaa usein oivalluksiaan mainiten, että hän aloitti henkilökohtaisen kasvun matkan omaksuttuaan isyyden, Hän ei edes kiellä kaikkia paineita ja vaikeuksia, jotka tulivat vanhemmuuden mukana.

Ron ja Cheryl Howardin matka puolisoina alkoi vuonna 1975. Pariskunta toivotti Brycen tervetulleeksi vuonna 1981. Sitten heidän perhettään laajennettiin kaksostyttärillä ja vasta sitten maailmaan tuli heidän poikansa Reed.

Sen lisäksi, että hän on omistautunut vanhempi, hän on myös Brycen lasten ja Reed-tyttären isoisä. Tytöllä on vaaleat hiukset, ja ne muodostavat kontrastin perheen tunnusomaisiin punaisiin hiuksiin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant