“Aika ei säästä ketään!” Oded Fehrin tapa muuttua Medjain rooliin “Muumiosta” on noussut otsikoihin

Muistatko Medjain johtajan elokuvasta “Muumio”?🤔 Se on hetki, jolloin nostalgia iskee eri tavalla! 🫠Ikonista hahmoa näytteli Oded Fehr! 👏🤩 Vuosia on kulunut ja näyttelijä näyttää tunnistamattomalta harmaantuneine hiuksineen ja ryppyineen! 🧔‍♂️➡️👴Katso hänen viimeisimmät kuvansa tästä artikkelista! 👇

Ne, jotka katsoivat suurenmoisen elokuvan “Muumio”, muistavat varmasti Medjai-johtajan, hahmon, joka vangitsi miljoonia katsojia ja tuli elokuvahistoriaan. Medjaita näytteli Oded Fehr, jonka ura nousi uudelle tasolle tämän legendaarisen roolin jälkeen.

Nyt näkyvä elokuvatähti on jo 52-vuotias ja näyttää täysin harmaantuneelta-tukkaiselta ja ikään liittyvillä syvillä ryppyillä. Entinen komea brunetti ei ole läheskään sama nykyään. Fehrin nykyinen ulkonäkö herätti reaktioita ja nousi keskustelujen aiheeksi.

Se johti ristiriitaisiin mielipiteisiin. Jotkut pitivät häntä edelleen komeana ja viehättävänä kieltämättä ajan voimaa, kun taas toiset eivät edes tunnistaneet merkittävää filmitähteä uusimmissa kuvissaan. Kaiken kaikkiaan ihmiset toivoivat hänelle pitkiä onnellisia elinvuosia.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant