“Uusi romanssi eron jälkeen!” Kuka on Valerie Bertinellin uusi kumppani herättää kaikkien mielenkiinnon

Bertinelli esitteli uutta poikaystäväänsä ja ryntäsi verkkoon! 🧐😮Kuka varasti tv-persoonan sydämen eron jälkeen ja kenen kanssa hän löysi rakkauden? 🤔💌Tähti kertoi avoimesti uudesta romanssistaan, jonka yksityiskohdat voit lukea tästä artikkelista! 👇

Tämän tv-persoonan nimi on tunnettu kaikkialla maailmassa. Uskomattoman lahjakkuutensa ja merkittävän panoksensa lisäksi 63-vuotias tähti on hiljattain iskenyt verkkoon seuraavalla suurella uutisella: hän on löytänyt uuden rakkauden avioeron jälkeen.

Hän on paljastanut eräälle medialle olevansa tällä hetkellä romanttisessa suhteessa, joka tuo pelkkää iloa ja jonka kanssa hän paljasti, mitä todellinen harmonia ja onnellisuus pariskunnan välillä todella ovat.

“Olen löytänyt jonkun erityisen ihmisen. Se on suhde, jollaista minulla ei ole ennen ollut, ja siitä olen uskomattoman kiitollinen. Hän tuli kuin tyhjästä. En etsinyt sitä, eikä hän ollut tutkassani”. Hän on puhunut avoimesti odottamattomasta romanssistaan ja iski sosiaaliseen mediaan.

Vuonna 2022 hän erosi T. Vitalesta yli kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Hänen uudelleen löytämänsä rakkaus toimii n inspiraationa niille, jotka ovat jo menettäneet toivonsa valoisampaan tulevaisuuteen. Hän mainitsee, että jokainen loppu on uusi alku.

“Itsensä kehittämisen ja itsetutkiskelun matka voi joskus johtaa ihaniin uusiin alkuihin, kuten minä olen huomannut”. Hän on kertonut avoimesti haastavasta suhteestaan ex-mieheensä ja valitsee parantumisen ja lähtee parantumismatkalle.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant