“Leikattu tukka ja poikamaiset vaatteet!” Lopez esiintyi lapsensa kanssa ja herätti kiistaa

Hän pyytää faneja kutsumaan tytärtään “heiksi”, ei “häneksi”! 😱😬Se oli 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣ että Lopez ja Anthony tulivat vanhemmiksi! 😮🥰 Emme ja Max ovat jo aikuisia ja elävät omaa elämäänsä! 🤫🧐 Mutta on yksi “mutta”! 🚫Tyttö on vielä päättämätön suuntautumisensa suhteen! 🤯 Katso Emmen uusi kuva tästä artikkelista! 👇

Vuonna 2008 yksi nykypäivän viihdeteollisuuden tärkeimmistä julkkiksista toivotti tervetulleeksi kaksoset jo ex-miehensä kanssa. Max ja Emme ovat kasvaneet aikuisiksi ja ovat nyt aikuisia yksilöitä. Kuten muutkin julkkisten lapset, he eivät koskaan lakkaa kiinnittämästä yleisön huomiota ja herättämästä kiinnostusta.

Heidän elämänsä ja ulkonäkönsä ovat aina olleet kiivaan keskustelun aiheena. 15-vuotias Emme on hiljattain tehnyt valtavan kohun täysin uudella imagollaan. Emme esiintyi pörröleikkauksessa ja poikamaisessa asussa. Äiti ei voinut nostaa silmiään hämmennyksestä.

Kuvitelkaa kaikkien yllätys, kun Lopez pyysi kutsumaan perijättäriään “heksi”. On käynyt ilmi, että Emme on vielä epävarma ulkonäkönsä suhteen. Lopez, kuten kaikki muutkin hyvät äidit, tukee lastaan ja antaa tytön lähteä itsensä löytämisen matkalle.

“Eikö hän häpeä tytärtään? Kuinka häpeällistä!”, “Missä ovat hänen äitinsä ihanat geenit?”, “Internet riittää tältä päivältä!”, “Mitäköhän Affleck ajattelee tästä?”, “Räpäytä silmiäsi kahdesti, jos tarvitset apua”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant