“Cher 76-vuotiaana ilman rintaliivejä jahdilla”: Tapa, jolla tunnettu laulaja Cher näyttää lomakuvissaan, aiheutti kohua verkossa.

Tältä näyttää ikoninen 76-vuotias Cher ilman meikkiä ja rintaliivejä huvijahdilla

Kuten me kaikki voimme selvästi nähdä seuraavista paparazzien ottamista kuvista, tunnettu, uskomattoman lahjakas ja menestynyt laulaja Cher on edelleen hyvin hoidettu ja näyttää yksinkertaisesti upealta. Hän jäi kiinni ollessaan jahdilla ilman tippaakaan meikkiä, eikä hänen provosoiva ilmeensä ilman rintaliivejä todellakaan jäänyt huomaamatta.

Ei tarvitse sanoa, että hänen epätavallinen ulkonäkönsä aiheutti kohua verkossa ja siitä on keskusteltu pitkään aktiivisesti.

Nettikansalaisten mielipiteet erosivat täysin toisistaan, sillä monet kiirehtivät voimakkaasti arvostelemaan hänen epätavallista ulkonäköään ja toiset taas iloitsivat siitä, miltä ikoninen 76-vuotias nainen näyttää.

Hänen ulkonäköönsä liittyen sosiaalisessa mediassa oli ristiriitaisia kommentteja.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant