”Hikisissä vaatteissa, kasvaneet kynnet ja rasvaiset hiukset!” Uudet skandaalikuvat Mickey Rourkesta tekevät otsikoita

Fanit sulkivat silmänsä hämmennyksestä nähdessään hänen viimeisimmät kuvansa!😳 Rourkea luultiin kerjäläiseksi ja hän tuotti pettymyksen ihailijoilleen!😧🤐 Aikoinaan haluttua näyttelijää on nyt mahdotonta katsoa kyyneleitä vuodattamatta! 😓😨Valmistaudu kauhistumaan tämän artikkelin kuvien näkemisestä!👇

16. syyskuuta M. Rourke juhlii 71-vuotissyntymäpäiväänsä, voitko edes uskoa? Hän kuului aikoinaan Hollywoodin halutuimpiin ja menestyneimpiin näyttelijöihin, jonka karismaa ja uskomatonta kauneutta kohtaan yksikään katsoja ei voinut jäädä välinpitämättömäksi.

Aikoinaan kysytty tähti on kuitenkin muuttanut itsensä tunnistamattomaksi ikuisen nuoruuden ja kauneuden vuoksi. Hän on kääntynyt useiden plastiikkakirurgien puoleen ja pilannut itsensä peruuttamattomasti. Viime aikoina paparazzit ovat onnekkaasti nähneet hänet näyttämässä ei parhaalta.

Entinen sydänten ihailija esiintyi kasvaneet kynnet, likaiset hiukset ja hoitamattomat vaatteet yllään. Hänen ”rento” ulkonäkönsä jätti paljon toivomisen varaa ja aiheutti valtavan kohun. Masennus ja henkilökohtaiset ongelmat ovat ilmeisesti vaatineet mieheltä veronsa.

”Miten voimme olla näkemättä tätä?”, ”Tätä on mahdotonta katsoa kyynelehtimättä”, ”Taas yksi plastiikkakirurgian uhri”, ”Maailma on kääntynyt ylösalaisin”, ”Etsi viisi eroa hänen ja paikallisen kerjäläisen välillä!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant