“Kevin, katso mitä menetit!” Amerikkalaisnäyttelijän vaimo kiistää romanssin, mutta paparazzikuvat osoittavat jotain muuta

Costnerin ex-vaimo ei hukannut aikaa ja löysi uuden poikaystävän! 🤫💌Paparazzi kuvasi pariskunnan salaa ja näytti miehen, joka varasti Christinen sydämen! 🧐💘Pian sen jälkeen, kun hän oli kiistänyt romanssin Josh Connorin kanssa, heidät nähtiin yhdessä lomalla! 🎥😮Katso eksklusiivinen kuvamateriaali tästä artikkelista! 👇

K. Costner ja Ch. Baumgartner ovat jo vuosia kuuluneet showbisneksen kestävimpiin pariskuntiin. Heidän “loputon” rakkautensa tuli kuitenkin tiensä päähän ja he hakivat avioeroa, jota seurasivat oikeustaistelut ja mediaskandaalit.

Kevin Costnerin ex Christine Baumgartner tapailee pankkiirikaveriaan Josh Connoria vain kuukausia sen jälkeen, kun hän oli kiistänyt kaiken romanssin heidän katkeran avioeronsa aikana https://t.co/vRrOpy69ok pic.twitter.com/m9rN2w4bYF

– Daily Mail Online (@MailOnline) 13. tammikuuta 2024.

Yellowstone-näyttelijä ja hänen vaimonsa erosivat toukokuun alussa. Niille, jotka eivät tiedä, heidän avioliittonsa oli kestänyt 18 vuotta, jonka aikana puolisot saivat suloiset lapset.

Ja nyt Christine näyttää löytäneen rakkauden uudelleen niin monen vuoden avioelämän jälkeen ex-miehensä kanssa ja jaettuaan tämän kanssa kolme lasta. Hänet on kuvattu salaa Josh Connorin kanssa pian sen jälkeen, kun hän oli kiistänyt kaiken uuden romanssin heidän katkeran avioeronsa aikana.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant