“Ylikasvanut tukka, tupakka ja kuluneet vaatteet!” Keanu Reevesin viimeisimmässä retkessä on paljon toivomisen varaa

Ohikulkijat luulivat Reevesiä kerjäläiseksi nähdessään hänet istumassa maassa savuke ja juoma kädessään! 🚬🧃 Kuvittele ihmisten yllätys, kun he tajusivat, että kyseessä oli oikeasti näyttelijämiljonääri! 💸⭐ Hän kuuluu showbisneksen vaatimattomimpiin julkkiksiin! 🫠👏 Hänen viimeaikainen hoitamaton lookinsa aiheutti kohua, jonka näet tästä artikkelista! 👇

Ei ole enää mikään salaisuus, että K. Reeves kuuluu sukupolvemme vaatimattomimpiin, anteliaimpiin ja suurisydämisimpiin näyttelijöihin. Sen lisäksi, että hän on upea ja uskomattoman lahjakas filmitähti, hän myös lahjoittaa suuren summan rahaa hyväntekeväisyyteen eikä lakkaa koskaan osoittamasta ystävällisyyttään.

Maailmankuulu näyttelijä tuntuu kuitenkin menevän liian pitkälle vaatimattomuuden kanssa. Joskus hän vaikuttaa jopa tunnistamattomalta kannattajiensa ja ihailijoidensa silmissä hoitamattoman ja liian kausaalisen ulkonäkönsä vuoksi. Ihmiset näkevät hänet usein ylikasvanut tukka, parta ja kuluneet vaatteet yllään.

Reeves ei välitä rahasta, merkkivaatteista ja kalliista autoista. Hän voi jopa istua kodittoman vieressä tuntematta häpeää tai häpeää. Hiljattain hänet kuvattiin istumassa maassa ja näyttämässä kaukana ei parhaalta. Hänen epäsiisti tukkansa, umpeenkasvanut parta ja toivoton ilme jättivät paljon toivomisen varaa.

Lisäksi hänellä on yksityinen säätiö, joka on ollut olemassa jo 5-6 vuotta ja joka on auttanut useita lastensairaaloita ja syöpätutkimusta. Hän ei aio liittää nimeään siihen, vaan antaa säätiön tehdä työnsä ja auttaa apua tarvitsevia.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant