Sue elokuvasta “Crocodile Dundee” läpi vuosien! Näin kävi elokuvatähti Kozlowskille

Miehet ihastuivat häneen silloin, mutta katso häntä nyt ja ole valmis yllättymään! 🤫🤐 Muistatko Suen? 🧐Vuodet ovat kuluneet ja Linda ei ole enää entisensä! 🫤😳Katso, miltä ikoninen näyttelijätär näyttää ja elää nyt tässä artikkelissa! 👇

Tämän näyttelijättären kuvaus tässä elokuvassa on nostanut hänen uransa aivan uudelle tasolle. Hän sai yleistä mainetta ja tunnustusta tämän roolin myötä, joka merkitsi hänen merkittävää rooliaan alalla. Hän ei kuitenkaan pystynyt saavuttamaan yhtä suurta menestystä kuin tämän elokuvan aikana.

Hän astui vähitellen syrjään ja keskittyi enemmän perheeseensä. Hän jatkoi intohimoaan näyttelemiseen Juilliard Schoolissa. Hänellä oli vähäisiä rooleja Broadwaylla ja televisiossa, mukaan lukien osallistuminen elokuvaan “Death of a Salesman”.

Sanomattakaan ei voi sanoa, että hänen tiensä menestykseen ei ollut sujuva. Hän työskenteli myös tarjoilijana. Se oli hänen mentorinsa D. Hoffman ja hänen vaimonsa, jotka ehdottivat hänelle yöpymistä heidän rantatalossaan, ja hän lähti koe-esiintymiseen.

Hän tarjosi hänelle Suen roolia legendaarisessa elokuvassa, joka teki Lindasta kirjaimellisesti yhdessä yössä ikonisen tähden. Elokuvan kolmannen osan jälkeen hän päätti vetäytyä pois alalta. Mielenkiintoista on, että hän löysi rakkauden P. Hoganin kanssa kuvauspaikalla.

Heidän avioliittonsa päättyi kuitenkin avioeroon vuonna 2014, jonka jälkeen hän rakastui kotimaiseen matkaoppaaseen. He tunsivat heti erityisen siteen, joka johti hänet vaihtamaan Hollywoodista Marokkoon.

Rating
( 1 assessment, average 4 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant