Yksi pienituloinen perhe muutti keittiönsä tunnistamattomaksi ja ylitti kaikkien odotukset.

Mieheni ja minä remontoimme keittiömme pienellä budjetilla ja meistä tuli internet-tähtiä! 🤩👏 Katso meidän perheen uskomaton muodonmuutos pienillä tuloilla ja yritä olla yllättymättä! 🧐😮 Kukaan ei usko, että tämä on sama keittiö! 🤯Lopputulokset – katso artikkeli! 👇

Tämän päivän uskomaton keittiön muodonmuutos ei anna kenenkään teistä jäädä välinpitämättömäksi. Tämä pienituloinen pariskunta peri isovanhemmiltaan vanhan talon. Sen alkutila jätti paljon toivomisen varaa, mikä ei ollut lainkaan yllättävää, kun otetaan huomioon, että vanhuksilla ei juuri ollut varaa remonttiin.

Nuorella perheellä oli pienet tulot, eikä sillä ollut varaa antaa kaikille huoneille raikkaampaa ilmettä. Voidaan sanoa, että vain keittiö tarvitsi kiireellistä remonttia ja muut huoneet olivat enemmän tai vähemmän käyttökelpoisia.

Koska heillä ei ollut tarpeeksi rahaa, he päättivät olla palkkaamatta sisustussuunnittelijaa ja tehdä kaiken oman mieltymyksensä mukaan. He hankkivat ei niin kalliita huonekaluja, jotka joka tapauksessa näyttivät omistajien silmissä harmonisilta ja melko moderneilta.

Pariskunta osti kauniin beigen keittiökalusteen, asensi kaasulieden ja tilavan kulmakaukalon. Nyt huoneen täydensi suuri valkoinen jääkaappi. Hupun sijaan he päättivät ripustaa kaapin. Lattiassa oli yksinkertaiset hiekanväriset laatat.

Valkoisessa katossa oli alkuperäisen tyylinen riippuvalaisin. Vapaan seinän viereen sijoitettiin puinen ruokailutila jakkaroineen, ja valkoiset hyllyt koristivat toista seinää. Lopputulos ylitti kaikkien odotukset.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant