“Löysi cowboyn itselleen!” Nuori malli Bella Hadid yllätti fanit näyttämällä uuden poikaystävänsä

“Mikä komea mies!”😍Bella Hadid löysi rakkautensa ja yllätti fans👩‍❤️‍👨She päätti näyttää kaikille, miltä hänen uusi miehensä näyttää like🧔🏻‍♂️The malli valitsi raa’an cowboyn🤠Näe suloiset yhteiskuvat here⬇️

Bella Hadid puhui hiljattain avoimesti taistelustaan sairauden kanssa. Malli taisteli pitkään borrelioosia vastaan, ja sen vuoksi hän laittoi menestyksekkään uransa jäihin. Nyt Bella yrittää rakentaa elämäänsä uudelleen, ja mikä tärkeintä, hän on löytänyt rakkauden. Malli ei epäröi jakaa uuden romanssinsa iloa yleisön kanssa.

Pariskunta ei peittele tunteitaan ja heidät nähtiin hiljattain jakamassa intohimoista suudelmaa. Uuden kumppanin valinta yllätti Bella Hadidin fanit. Hän osoittautui yrittäjäksi ja kuuluisaksi hevosmieheksi Adan Banuelos, amerikkalainen cowboy, jolla on meksikolaiset juuret.

Bella, joka kasvoi perheensä kanssa maatilalla, huomasi, että hän voisi olla suhteessa miehen kanssa, jolla on jonkinlainen yhteys palloon. Huolimatta siitä, että heillä ei aluksi ollut yhteisiä kiinnostuksen kohteita, pari vietti hiljattain viikonlopun Teksasissa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant