“Kuka varasti Shelbyn sydämen?” Murphyn vaimon ulkonäkö herätti reaktioita…

Fanit kauhistuivat nähdessään Peaky Blinders -näyttelijän vaimon! 😱😬Murphy paljasti vihdoin lastensa äidin kasvot ja petti kaikki! 😳💔 Katso tästä artikkelista nainen, josta tuli näyttelijän suurin rakkaus! 👇

Heti kun ihmiset näkevät Cillian Murphyn vaimon, he tulevat siihen tulokseen, että maailmankuulun näyttelijän valinta ei osunut kaikkein kauneimpaan ja viehättävimpään naiseen. Tulee täysin selväksi, että hän valitsi elämänkumppaninsa ei ulkonäön perusteella.

Voit vain kuvitella fanien yllätyksen, kun Peaky Blinders -tähti ensimmäisen kerran paljasti puolisonsa. Ne, jotka olivat hulluna häneen, pettyivät eivätkä jättäneet käyttämättä tilaisuutta väittää, että hän kiistatta ansaitsi paremman naisen. Jotkut kutsuivat häntä jopa “rumaksi ankanpoikaseksi”.

Kun otetaan huomioon, että hän kuuluu viehättävimpiin ja halutuimpiin näyttelijöihin, hänen näkemisensä tavallisen näköisen naisen kanssa oli suuri yllätys.

“Mitä hän löysi hänestä?”, “Avatkaa joku hänen silmänsä!”, “Kuinka onnekas hän onkaan, kun hän on yhden kuumimman filmitähden vaimo!”, “Pilailetko sinä? Sanokaa, että tämä on vitsi!”, “Kateus hiljaa!”, “Tämä ei kuulu kenellekään teistä”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant