Näennäisen tavallinen mökki keskellä ei-mitään osoittautuu täydelliseksi turvapaikaksi ulkoilmaharrastajille.

Mitä tämän tavallisen mökin sisällä on ja miksi miljoonat ihmiset unelmoivat asua täällä? 🤔❓ Omistajat avasivat 450 neliömetrin mökkinsä ovet ja rynnivät verkkoon! 🧐🏡Katso kuvat sen sisätiloista tästä artikkelista! 👇

Ohion Hocking Hillsin alueella sijaitseva näennäisen tavallinen mökki löytyy henkeäsalpaavasta luonnonmaisemasta. Täällä sijaitsevien talojen salaperäisyys sopii täydellisesti yhteen maisemallisen luonnon kanssa. Vaikka mökki näyttää ulkoapäin tavalliselta, se on sisältä uskomaton.

GloCabin tarjoaa upean näkymän ikkunoista, ja siinä on kaikki olosuhteet ja tarpeet, joita ihminen tarvitsee kunnon elämään. Se on tyylikkäässä mattamustassa viimeistelyssä ja sitä täydentävät tummat leppäpuiset ovet.

Sen kuvio on minimalistinen ja hienostunut samaan aikaan. Kun omistajat avasivat ovet ja näyttivät sisätilat, kaikkien leuka loksahti, ja nyt miljoonat unelmoivat asua täällä. Täältä löytyy kaikki olennaiset kodinkoneet. Keittiö on monikäyttöinen, ja siinä on myös ruokailutiski.

Kylpyhuone on melko tilava ja valoisa. Siellä on suuri suihku, moderni pesuallas ja suuri peili. Se antaa jotenkin hotellin tunnelmia. Voidaan sanoa, että se on täydellinen paikka ulkoiluharrastukseen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant