“82-vuotiaan ja 29-vuotiaan avioliitto!” Al Pacino pettyi faneihin, kun hänet vangittiin nuoren vaimonsa kanssa

“Miten tämä kaunotar nukkuu hänen kanssaan?” 🤦🏻‍♀️It on sietämätöntä kuvitella, että hän edes odottaa lasta tältä kuihtuneelta vanhukselta man🤰🏻👴🏻In kuvassa he näyttävät kuin malli kerjäläisen kanssa!🤢Vakuuttaa, kun näkee satunnaisen photos⬇️

Näyttelijä Al Pacino yllätti jälleen kerran faninsa. Tietojen mukaan julkkis valmistautuu tulemaan isäksi ja kaikki tämä 82-vuotiaana! Hänen vaimonsa on Noor Alfallah, nuori nainen, jonka kanssa Pacino alkoi seurustella useita vuosia sitten. Al Pacinoa pidetään Hollywoodin kiistattomana mestarina, joka rikkoo ikärajoja ja yllättää kaikki.

Huolimatta siitä, että myös Robert De Nirosta tuli isä vanhoilla päivillään, hän on edelleen kolme vuotta Al Pacinoa nuorempi. Fanit ovat suhtautuneet Al Pacinon isyyteen monin tavoin myönteisesti. Eräs näyttelijän faneista totesi, että ikäero Hollywood-tähden ja hänen vaimonsa Noorin välillä tuntuu äärimmäiseltä.

Toinen fani kirjoitti, että kun lapsi valmistuu lukiosta, näyttelijä on 100-vuotias. Vauvan syntymää odotetaan pian, sillä Noor on jo kahdeksannella kuulla raskaana.

Kuuluisa näyttelijä päätti, ettei mene koskaan naimisiin, mutta hänellä on jo kolme lasta. Jo vuonna 1989 hänen rakkaansa Jana Tarrant synnytti hänen vanhimman tyttärensä. Ja vuonna 2001 Beverly D’Angelo, näyttelijän toinen rakastajatar, ilahdutti häntä synnyttämällä kaksostyttäret Olivian ja pojan Antonin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant